Saavutettavuustyökalut

Taidekaruselli-kesäleiri Jakomäen alakoululaisille

18.4.2017 8:48

© HAM / Maija Toivanen
© HAM / Maija Toivanen

HAM, Helsingin kaupunginteatteri ja Pohjois-Helsingin Bändikoulun järjestävät yhteistyössä Taidekaruselli-kesäleirin 5.–9.6.2017. Leiri on suunnattu ensisijaisesti Jakomäen alakoulun oppilaille. Mukaan pääsevät myös muualta tulevat, jos paikkoja riittää. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt!

Taidekaruselli pyörähtää käyntiin koulujen kesäloman ensimmäisellä viikolla. Kyseessä on päiväleiri, jonka aikana leiriläiset pääsevät luomaan teatterihahmon, soittamaan, laulamaan, valokuvaamaan, maalaamaan sekä painamaan kesäpaitoja.  Leiri pidetään Jakomäen nuorisotalolla, mutta sään salliessa liikutaan myös ulkona. Leiri huipentuu taidenäyttelyn pystyttämiseen ja avajaisiin Jakomäen kirjastolla. Leiriläiset pääsevät myös esiintymään kirjastolla Helsinki-päivänä 12.6.

Leirillä syödään joka päivä lounas klo 12 Leikkipuisto Jakomäen puistoruokailussa, välipalalle omat eväät mukaan.

Leirin ohjaajina toimvat Elina Lipasti (kuvataide/HAM), Niklas Ahlsved, Jussi Nikula, Iina Salin, Aki Himanen, Aleksi Kinnunen ja Juha Räisänen (musiikki/Pohjois-Helsingin Bändikoulu) sekä Jenny Jumppanen (teatteri-ilmaisu/Helsingin kaupunginteatteri).

Kenelle:  8–12-vuotiaille koululaisille
Milloin: ma 5.6.–pe 9.6.2017 klo 10–14.30 sekä ma 12.6. Helsinki-päivänä esityksiä Jakomäen kirjastolla
Paikka: Jakomäen nuorisotalo (Huokotie 3)
Hinta: Leiri on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Peruutusmaksu on 35 €.
Opetuskieli: suomi
Ryhmäkoko: Leirille otetaan enintään 15 lasta.
Ilmoittautumiset: hamvaraukset@hel.fi,  p. (09) 310 87003 (ma–to, klo 9–12 ja 13–15)
Lisätietoja: Elina Lipasti elina.lipasti@hel.fi, p. 050 432 4987

Leiri on osa HAM Helsingin taidemuseon hanketta Taidetta sataa Jakomäkeen. HAM järjestää leirin yhteistyössä Helsingin kaupunginteatterin ja Pohjois-Helsingin Bändikoulun kanssa.