Saavutettavuustyökalut

HAM-gallerian vuoden 2018 taiteilijat on valittu

27.4.2017 9:57

Näyttelyaikahakemuksia HAM-galleriaan vuodelle 2018 tuli yhteensä 417 kpl, joista seitsemälle on tarjottu mahdollisuus näyttelyn järjestämiseen galleriassa. Hakemukset käsitteli nelihenkinen työryhmä, johon kuuluivat Jari Björklöv, Satu Oksanen, Pirkko Siitari ja Sanna Tuulikangas. Työryhmä esitteli ehdotuksen näyttelyohjelmasta taidemuseon johtajalle Maija Tanninen-Mattilalle, joka teki ehdotuksen mukaisen päätöksen näyttelyohjelmasta.

Päätöksessä mainittuun näyttelyohjelmaan päädyttiin seuraavin perustein: Valittujen taiteilijoiden näyttelysuunnitelmat esittelevät kuvataiteen ajankohtaisia ilmiöitä korkeatasoisesti ja ennakkoluulottomasti. Valittu näyttelyohjelma toteuttaa siten HAM-gallerian linjaa.

Vuoden 2018 taiteilijat ovat

  • Sini Pelkki
  • Elina Vainio
  • Josefina Nelimarkka
  • Taneli Rautiainen
  • Niina Tervo
  • Andrea Coyotzi Borja
  • Jonna Karanka