HAM Tennispalatsi

Avoinna tänään 11-19

  • Ti – Su 11–19
  • Ma Suljettu

Poikkeavat aukioloajat

Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki

HAM Tennispalatsi sijaitsee Helsingin keskustassa Kampin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Pääset meille julkisilla liikennevälineillä helposti mistä tahansa pääkaupunkiseudulta. Katso paras vaihtoehtosi Reittioppaasta.

Yhteystiedot

Liput

  • Normaali pääsymaksu  10 €
  • Alennettu pääsymaksu  8 €
  • Alle 18-vuotiaat  0 €
  • HAM-galleria ja maksuton puoli  0 €
  • Museoliiton museokortilla  0 €
    Osta museokortti meiltä  64,90 € (1.1.2018 alkaen 68,00 €)

Osaan museota pääsee aina ilmaiseksi!

Lisätietoja lippujen hinnoista

Opastukset ja työpajat

Lauantain yleisöopastukset ovat avoimia kaikille pääsylipun hinnalla.

 

Tutustu opastustuksiin ja taidepajoihin

Saavutettavuus

Tennispalatsi on liikkumisesteetön. HAM:in lippukassa ja sisäänkäynti ovat Tennispalatsin 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä kaikkien ulko-ovien läheisyydestä. Eteläisen rautatiekadun päädyssä on rullaportaat suoraan museon lippukassalle. Näyttelytilat ovat kahdessa kerroksessa (2. ja 3.krs.). Näyttelytilojen sisällä on hissiyhteys kolmanteen kerrokseen.

Saavutettavuus ja esteettömyys

Kouluille ja päiväkodeille

HAM tarjoaa peruskoululaisille, lukiolaisille ja toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille edullisia opastuksia ja taidepajoja. Opastus kannattaa varata hyvissä ajoin, vähintään kaksi viikkoa etukäteen.

Opastukset ja taidepajat koululaisille

Kaksi yhteisötaideteosta Jakomäkeen keväällä 2018

1.2.2018 19:14

Riikka Kuoppala ja Kaisa Salmi toteuttavat keväällä 2018 kaksi HAMin tilaamaa yhteisötaideteosta Jakomäessä.

Taiteilija Riikka Kuoppalan Jakomäen yllätystoimisto avautui tammikuussa. Toimisto ottaa vastaan pieniä ja isoja yllätysehdotuksia tavoitteenaan auttaa jakomäkeläisiä tutustumaan toisiinsa paremmin ja saada heidät pohtimaan elinympäristöään. Osa yllätyksistä toteutetaan yhdessä ehdottajien ja muiden jakomäkeläisten toimijoiden kanssa kevään 2018 aikana. Osallistu teokseen ja yllätä ystävä, sukulainen tai naapuri: yllatystoimisto.net.

Taiteilija Kaisa Salmen Kutosten kaltsit, performanssi-bileet! on taideteos Jakomäen kallioilla la 28.4.2018 kello 13-15. Eri yhteisöihin kuuluvien päähenkilöiden kalliosta kummunneista tarinoista rakennetaan yhteinen teos, joka liikuttaa tanssitaiteilija Alpo Aaltokosken suunnittelemilla liikkeillä kehoja ja viiden näyttelijän esittämillä päähenkilöiden tarinoilla mieliä. Muusikko Noora Salmi säveltää performanssi-bileisiin Kutosten kaltsien biisin ja joYe soittaa ja tanssittaa. Antto Melasniemen valmistama yhteinen keittopiknik ravitsee lopuksi kehoja. Päähenkilöistä ja performanssista kuvataan dokumentti, joka esitetään mm. Jakomäessä.

Molemmat teokset ovat avoimia kaikille jakomäkeläisille! Teokset ovat osa HAMin Taidetta sataa Jakomäkeen -hanketta.

Teokset tulivat valituiksi HAMin järjestämässä avoimessa yhteisötaiteen haussa keväällä 2017. Hakemuksia tuli reilut 80 kappaletta. Olemme iloisia laajasta kiinnostuksesta, kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille.

Lue lisää: Taidetta sataa Jakomäkeen!

Kalenteri

Kalenteri