Saavutettavuustyökalut

HAM-gallerian vuoden 2019 taiteilijat on valittu

19.3.2018 11:56

Näyttelyaikahakemuksia HAM-galleriaan vuodelle 2019 tuli yhteensä 308 kpl, joista seitsemälle on tarjottu mahdollisuus näyttelyn järjestämiseen galleriassa.

Hakemukset käsitteli nelihenkinen työryhmä, johon kuuluivat amanuenssit Jari Björklöv, Claire Gould, Heli Harni ja Sanna Tuulikangas. Työryhmä esitteli ehdotuksen näyttelyohjelmasta näyttelypäällikkö Pirkko Siitarille ja  taidemuseon johtajalle Maija Tanninen-Mattilalle, joka teki ehdotuksen mukaisen päätöksen näyttelyohjelmasta.

Päätöksessä mainittuun näyttelyohjelmaan päädyttiin seuraavin perustein: Valittujen taiteilijoiden näyttelysuunnitelmat esittelevät kuvataiteen ajankohtaisia ilmiöitä korkeatasoisesti ja ennakkoluulottomasti. Valittu näyttelyohjelma toteuttaa siten HAM-gallerian linjaa.

Vuoden 2019 taiteilijat ovat

Riikka Keränen
Antti Turkko
Otto Byström
Anssi Pulkkinen
Jenni Toikka
Arja Kärkkäinen
Lasse Juuti