Saavutettavuustyökalut

HAM hakee sijaista julkisen taiteen amanuenssille

11.1.2019 11:43

HAM Helsingin taidemuseossa on haettavana julkisen taiteen amanuenssin sijaisuus ajalle 11.02.2019–29.05.2020.

Amanuenssi työskentelee HAMin julkisen taiteen yksikössä, joka tuottaa taideteoksia julkiseen tilaan ja huolehtii julkisen taiteen ylläpidosta, kokoelmanhallinnasta ja yleisötyöstä. Amanuenssi osallistuu julkisen taiteen yksikön toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Hän johtaa ja toteuttaa kotimaisia ja kansainvälisiä projekteja ja antaa asiantuntijapalveluita taidemuseon yleisöille ja yhteistyökumppaneille.

Kelpoisuusehto: Ylempi korkeakoulututkinto tehtävään soveltuvalta alalta.
Lisäksi edellytämme erittäin hyvää suomen kielen taitoa, hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa; vahvaa taidehistorian ja nykytaiteen sekä kotimaisen ja kansainvälisen taidekentän tuntemusta; vähintään kolmen vuoden työkokemusta julkisen taiteen yksikön tehtäviin soveltuvalta alalta sekä kokemusta kuvataideprojektien toteuttamisesta.

Luemme eduksi hyvät yhteistyötaidot, sosiaaliset taidot ja verkostot. Lisäksi arvostamme organisointikykyä, työkokemusta taidemuseoalalta tai julkisen taiteen projekteista, yleisölähtöisyyttä sekä viestintä- ja tietoteknistä osaamista.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka 2 901 €/kk
KVTES
Aloitus 11.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta:
www.erekryhelsinki.fi / työavain 49-297-18

Hakuaika päättyy 28.01.2019 klo 16:00.