Saavutettavuustyökalut

HAM kerää kaupunkilaisilta veistoksiin liittyviä muistoja

7.4.2020 14:45

Hotel Manta, 2014 / Kuva: Maija Toivanen

Helsingin alueella on lähes 500 julkista veistosta, jotka sijaitsevat kaupunginosien keskeisillä paikoilla – siellä missä helsinkiläiset viettävät arkeaan ja juhlivat juhliaan. Jokaiseen veistokseen liittyy lukuisia kaupunkilaisten tarinoita ja jokainen veistos on nähnyt satoja riitoja ja tuhansia suudelmia. HAM haluaa antaa kaupunkilaisten muistoille äänen ja kerää kaupunkilaisilta veistoksiin liittyviä muistoja.

Jaa muistosi ja kerro tarinasi siitä, mitä olet kokenut veistosten äärellä! Voit jakaa oman muistosi tai lukea hauskoja ja liikuttavia veistoksiin liittyviä muistoja HAMin Veistosmuisto-sivulla.

Katso lisää

Pekka Jylhä: Lähde / UKK-monumentti, 2000 / Kuva: Maija Toivanen