Saavutettavuustyökalut

HAM on avoinna yleisölle

20.11.2020 16:37

Kuva: HAM

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 19.11.2020 uusista suosituksista ja rajoituksista koronaepidemian leviämisen hillitsemiseksi. Kirjastot, kulttuurikeskukset, museot, nuorisotalot ja liikuntapaikat pysyvät auki.  Yleisötilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu enintään 20 henkilöön ja aikuisten joukkue- ja kontaktilajien harrastustoiminta perutaan ajalla 23.11. – 13.12.2020.

HAM Helsingin taidemuseon näyttelyt Tennispalatsissa ovat avoinna yleisölle. Turvallisuussyistä johtuen olemme rajanneet toistaiseksi tapahtumien yleisökapasiteettia ja päivitämme tilanteen mukaan osallistujamäärärajoituksia. Useimpiin tapahtumiimme on käytössä ennakkoilmoittautuminen.

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian. Katso koronakoordinaatioryhmän linjaamat uudet rajoitukset ja suositukset 20.11. tästä.

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Tutustu turvallisen museokäynnin ohjeisiimme täällä. Tervetuloa turvallisesti taidemuseoon!

Opastukset ja tapahtumat

Huolehdimme kävijöiden ja henkilökunnan turvallisuudesta kaikissa tilaisuuksissamme. Tarjoamme tilattavia ryhmäopastuksia toistaiseksi enintään 10 hengen ryhmille. Varaa ryhmällesi opastus täältä.

Lauantain yleisöopastukset sisältyvät pääsylipun hintaan. Opastuksille on rajattu määrä paikkoja tarjolla. Katso opastusten aikataulut täältä ja varaa paikkasi ennakkoon.

Avoimia tai tilattavia taidepajoja ei toistaiseksi järjestetä.

HAM tuottaa syksyllä näyttelyelämysten lisäksi monipuolisia digitaalisia sisältöjä näyttelykatsauksista taidepajoihin museon verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Otathan meidät seurantaan myös verkossa:

HAMin verkkosivut

HAM Instagram

HAM Facebook

HAM Twitter