Saavutettavuustyökalut

Kulttuurin ja vapaa-ajan asiakastilojen sulku jatkuu maaliskuussa

1.3.2021 10:18

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan asiakastilat pidetään edelleen pääosin suljettuina koko maaliskuun ajan. Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä vanhempien lasten ja nuorten harrastustoiminta Helsingin kaupungin sisä- ja ulkotiloissa keskeytetään 1.3. alkaen. Tekojäille palautetaan osallistujamäärän rajoitukset. Nuorisotyössä jatketaan yksilö- ja pienryhmätoimintaa erityistä tukea tarvitseville. Kirjastot ovat edelleen avoinna rajoitetuin palveluin.

Kulttuurikeskukset ja museot pidetään suljettuina

Kulttuurikeskukset Annantalo, Caisa, Kanneltalo, Malmitalo, Maunula-talo, Stoa ja Vuotalo sekä Savoy-teatteri pidetään edelleen suljettuina. Myös Helsingin kaupungin hallinnoimat museot HAM Helsingin taidemuseo, Helsingin kaupunginmuseo, Hakasalmen huvila, Ruiskumestarin talo, Työväenasuntomuseo ja Ratikkamuseo pidetään suljettuina.

Lue koko uutinen