Saavutettavuustyökalut

Kulttuurin ja vapaa-ajan palveluja avataan asteittain

11.5.2021 18:28

Maanantaista 17.5.2021 alkaen vuonna 1955 ja sitä aiemmin syntyneillä on pääsy neljään uimahalliin ja vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien kilpailutoiminta voi käynnistyä ulkona. Aikuisten ohjattu harrastustoiminta voi alkaa ulkona. Lasten yöleirit käynnistyvät 7.6. alkaen. Kirjastojen ja museoiden tilannetta käsitellään ensi viikolla.

Palvelujen asteittaisesta avaamisesta päätti pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kokouksessaan 11.5.2021. Linjauksessaan koronakoordinaatioryhmä toteuttaa lapset ja nuoret ensin -periaatetta. Lisäksi ulkona tapahtuvaa toimintaa avataan sisätiloja ennen. Koordinaatioryhmä perustaa linjauksensa epidemiologiseen arvioon ja kokonaisharkintaan koronatilanteen kehittymisestä.

Kirjastojen ja museoiden tilanne käsittelyssä ensi viikolla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä käsittelee ensi viikon kokouksessa erityisesti kirjastojen ja museoiden tilannetta. Edellytyksenä rajoitusten purkamiselle on, että epidemiatilanteen kehittyminen alueella jatkuu hyvänä.

Lue koko uutinen