Saavutettavuustyökalut

Outsider Art Festivaali saapuu HAMiin 19.-22.8.2021

11.8.2021 8:01

Kuva: Pekka Elomaa

Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan kulttuurista yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esitystaidetta, elokuvia ja elämäntarinoita. OAF on Helsingin Juhlaviikkojen ystäväfestivaali. Festivaalin verkkosivuille pääset täältä.

HAMissa järjestettävät tapahtumat:

OAF Showcase -tapahtuma: Visuaalisen taiteen ryhmänäyttely 19.-22.8.

OAF 2021 visuaalisen taiteen ryhmänäyttely nostaa esiin idearikkaita, ympäristöönsä uteliaisuudella suhtautuvia, rohkeita ja väärinymmärrettyjä taiteen tekijöitä, susia, presidenttejä ja elviksiä. Turha seurata trendejä ja taidehöpötystä. OAF 2021 näyttely näyttää sen mikä on tärkeää ja sen mistä ei puhuta. Pelkkä vilkaisu ei aina riitä, eivätkä asiat aina ole sitä, miltä ne päältäpäin näyttävät.

Näyttelyssä on esillä Markus Metsälän, Greger Grönholmin, Katja Kanervan, Satu Nekalan ja Jaana Miettisen teoksia. Fyysiset teokset ovat esillä HAMissa 19.-22.8. ja myynnissä Pertin valinnan verkkokaupassa. Teoksiin pääsee tutustumaan myös OAF Virtuaalisessa Galleriassa, joka on auki 24/7. Galleriaan pääset 19.8.alkaen täältä. Näyttelyn rakentamisesta on vastannut Pekka Elomaa.

Näyttelyn avajaiset pidetään festivaalin avajaisten yhteydessä, 19.8. klo 12 Keskustakirjasto Oodissa. Näyttelyn kuraattorit Riina Noro, Milla Göös ja mentori Jani Leinonen esittelevät teokset ja taiteilijat. Yhteistyössä mukana Arilyn, Frame ja HAM.
Lisää tapahtumasta voit lukea täältä.

Tapahtuma on maksuton. Näyttelyssä saa olla kerrallaan enintään 10 henkeä samassa tilassa. ⁣⁣

OAF Työpajat ja taitelijatapaamiset 21.-22.8. klo 13-16

Outsider Art Festivaalin työpajat ja taiteilijatapaamiset johdattavat yleisön outsider-taiteen ja tekijöiden pariin. Työpajat ja taiteilijatapaamiset järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 21.-22.8.2021 klo 13-16. Mukana ovat OAF visuaalisen taiteen ryhmänäyttelyn taiteilijat. Yhteistyössä OAF ja HAM. Lisätietoja työpajoista ja taiteilijatapaamisista voit lukea täältä.

Tapahtuma on maksuton. Työpajoihin voi osallistua 7 henkilöä kerrallaan.⁣⁣