Saavutettavuustyökalut

Uudet HAM-gallerian taiteilijat on valittu

28.3.2022 13:39

Näyttelyhakemuksia HAM-galleriaan tuli yhteensä 477 kappaletta, joista kahdeksalle on tarjottu mahdollisuus näyttelyn järjestämiseen galleriassa. Hakemukset käsitteli työryhmä, johon kuuluivat HAMin amanuenssit Heli Harni ja Saara Karhunen sekä ulkopuolisina jäseninä Nayab Ikram ja Ramina Habibollah. Työryhmä esitteli ehdotuksensa taidemuseon johtajalle Maija Tanninen-Mattilalle, joka teki päätöksen näyttelyohjelmasta.

Päätöksessä mainittuun näyttelyohjelmaan päädyttiin seuraavin perustein: Valittujen taiteilijoiden näyttelysuunnitelmat esittelevät kuvataiteen ajankohtaisia ilmiöitä korkeatasoisesti ja ennakkoluulottomasti. Valittu näyttelyohjelma toteuttaa siten HAM-gallerian linjaa.

Valitut taiteilijat (aakkosjärjestyksessä):

Milla Aska

Laura Dahlberg

Inma Herrera

Kaija Hinkula

Flis Holland

Jaana Laakkonen

Eeti Piiroinen

Man Yau