Saavutettavuustyökalut

Outsider Art Festival OAF rantautuu HAMiin 12.-21.8.2022

3.8.2022 14:23

Kuva: Satu ja Maria Tani, Klaus Welp

Outsider Art Festival 2022 tarjoaa monialaisen taideohjelman, joka sisältää yli 20 tapahtumaa eri puolilla kaupunkia sekä verkossa. OAF festivaalioppaat johdattavat yleisöä laulamaan karaokea Kansalaistorilla, taidenäyttelyihin HAMissa ja Pertin Valinnan Galleriassa Hakaniemessä sekä nauttimaan livekonserttien energiasta G Livelabissa. Elokuvat ovat nähtävillä Oodin Kino Reginassa ja OAF Online Stagella. Ajankohtaista keskusteluohjelmaa pääsee seuraamaan HAM Kulmassa ja Radio Helsingissä.​ Lue lisää festivaalin sivuilta.

OAF X HAM Kulma

OAF täyttää HAM Kulman kiinnostavalla ohjelmakattauksella 12.-21.8. Luvassa on työpajoja, taiteilijoiden, kuraattorien ja mentoreiden keskustelua, karaokelaulua, esityksiä ja ryhmänäyttely. Katso ohjelma tästä.

OAF ryhmänäyttely

OAF ryhmänäyttely esittelee Maarit Hedmanin, Nick Alfredin, Nikke Liinamaan, Panu “Prinssi” Palmin, Päivi Plyhmin, Salla KarppasenValtteri Kleemolan sekä Satu ja Maria Tanin teoksia. Näyttely peilaa todellisuutta ja tunnekokemuksia, välillä myös ripauksella huumoria ja ironiaa. Näyttelyn ovat kuratoineet Riina Noro, Milla Göös, Jani Leinonen ja Pekka Elomaa. OAF näyttelyoppaina toimivat Autismisäätiön ja Pertin Valinnan työryhmät sekä helsinkiläiset nuoret. Teokset ovat esillä HAM Kulmassa ja museon aulatiloissa 12.-21.8.2022 (maanantaina 15.8.2022 suljettu). Lue näyttelystä lisää tästä.

Tapahtumat ovat ilmaisia. Lämpimästi tervetuloa!