Saavutettavuustyökalut

Opettajien ja varhaiskasvattajien ilta HAMissa 15.9.

22.8.2022 10:32

Viggo Wallensköld: Talvi, 2008 / Kuva: HAM/Hanna Kukorelli

Tapaamme jälleen kasvotusten HAMin taidepajatilassa torstaina 15.9. Illan alussa kuvataiteilija ja kirjailija Viggo Wallensköld kertoo teoksistaan ja näyttelystään. Tutustumme myös syksyn tuleviin näyttelyihin ja herättelemme HAMin operaatia illan aikana. Toivomme raatiin opettajia ja ohjaajia monipuolisesti mukaan! Tarjoamme kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Ilmoitathan mahdolliset allergiasi tai erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa!

Aikataulu:

16:00 Tervetuloa ja kahvitarjoilu

16:15 Taiteilija Viggo Wallensköld kertoo teoksistaan ja esillä olevasta näyttelystä

17:15 Syksyn näyttelyiden ja yleisötyön esittely sekä operaatirekry

17:30 Mahdollisuus tutustua itsenäisesti Viggo Wallensköldin näyttelyyn

18:00 Illan päätös

Ilmoittautumislinkki