Saavutettavuustyökalut

HAM hakee yleisötyön amanuenssia

7.11.2022 14:21

Kuva: HAM

Haemme yleisötyön amanuenssia vakinaiseen tehtävään HAM Helsingin taidemuseon Yleisöt ja yhteisöt -tiimiin 30.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Taidemuseon yleisötyön tiimi tuottaa, tutkii ja kehittää taidemuseon yleisösuhdetta sekä taide- ja museopedagogisia palveluita. Yleisötyön amanuenssina osallistut näiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työssäsi edistät taiteen sisältöjen saavutettavuutta, yleisöjen osallisuutta sekä moninaisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Yleisötyön amanuenssi johtaa ja toteuttaa moninaisia, myös kansainvälisiä yleisötyön projekteja. Tehtäviisi kuuluvat yleisötyön pedagogisten palvelujen ja materiaalien suunnittelu sekä toteuttaminen, viestinnän sisältöjen tuottaminen vastaamistasi projekteista, tekstiprosesseihin osallistuminen, museokokemuksen kehittäminen, asiakaspolkujen suunnittelu sekä saavutettavuusasiat. Toimit yhteistyössä HAMin kaikkien yksiköiden kanssa. Viestit aktiivisesti taidemuseon yleisötyöstä eri verkostoissa sekä osana taidemuseon aluevastuumuseotoimintaa. Olet myös mukana kaupungin eri toimijoiden välisissä asiakasymmärrystä ja osallisuutta lisäävissä yhteistyöhankkeissa.

Hakuaika päättyy 25.11.2022 klo 16:00

Lue lisää ja hae tehtävää