Saavutettavuustyökalut

HAM hakee palveluvastaavaa määräaikaiseen tehtävään

25.11.2022 12:55

Haemme palveluvastaavaa määräaikaiseen tehtävään HAM Helsingin taidemuseosäätiöön Asiakkaan kohtaaminen -tiimiin ajalle 16.1.-30.9.2023.

Helsinki Biennaali on kansainvälinen nykytaidetapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2021. Toinen Helsinki Biennaali järjestetään 12.6.-17.9.2023 Vallisaaressa, Helsingin edustalla.

Tapahtuman aikaisiin tehtäviin kuuluu päivittäinen työnjohto sekä toiminnan ohjaus ja suunnittelu, kuten työvuorolistojen teko sekä yhteistyö HAMin asiakaspalveluhenkilökunnan ja biennaalin asiakaspalvelun välillä. Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu myös vastata Helsinki Biennaalin 2023 asiakaspalvelusta, asiakaspalveluhenkilökunnan/kesätyöntekijöiden rekrytoinnin toteutuksesta sekä tapahtumanaikaisesta asiakaspalveluhenkilökunnan ohjauksesta yhdessä Biennaalin projektipäällikön ja Asiakkaan kohtaaminen tiimin tiimiesihenkilön kanssa.

Toiminta-alueeseen kuuluu järjestää biennaalin asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, yleisön ja taideteosten turvallisuuden valvonta, tapahtumien ja opastustoiminnan käytännön järjestelyt sekä yleisötilojen viihtyisyydestä huolehtiminen. Työskentelypaikkana on sekä Tennispalatsi että Vallisaari.

Sinulla on mahdollisuus aloittaa tehtävässä myös aikaisemmin sovittaessa. Tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä viikonloppuisiin tapahtuman aikana 12.6.-17.9.2022.

Tehtävän vaatimuksena on soveltuva koulutustausta. Lisäksi edellytämme kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja työvuorosuunnittelusta sekä sujuvaa kommunikaatiota englanniksi ja suomeksi. Arvostamme myös tiiminveto-osaamista, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Eduksesi luemme tapahtuma- ja viestintäosaamisen, taide- ja kulttuurialan työkokemuksen sekä muun kielitaidon.

Hakuaika päättyy 8.12. klo 16

Lue lisää ja hae tehtävää