HAM Tennispalatsi

Avoinna tänään 11-19

  • Ti – Su 11–19
  • Ma Suljettu

Poikkeavat aukioloajat

Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki

HAM Tennispalatsi sijaitsee Helsingin keskustassa Kampin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Pääset meille julkisilla liikennevälineillä helposti mistä tahansa pääkaupunkiseudulta. Katso paras vaihtoehtosi Reittioppaasta.

Yhteystiedot

Liput

  • Normaali pääsymaksu  10 €
  • Alennettu pääsymaksu  8 €
  • Alle 18-vuotiaat  0 €
  • HAM-galleria ja maksuton puoli  0 €
  • Museoliiton museokortilla  0 €
    Osta museokortti meiltä  64,90 €

Osaan museota pääsee aina ilmaiseksi!

Lisätietoja lippujen hinnoista

Opastukset ja työpajat

Lauantain yleisöopastukset ovat avoimia kaikille pääsylipun hinnalla.

 

Tutustu opastustuksiin ja taidepajoihin

Saavutettavuus

Tennispalatsi on liikkumisesteetön. HAM:in lippukassa ja sisäänkäynti ovat Tennispalatsin 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä kaikkien ulko-ovien läheisyydestä. Eteläisen rautatiekadun päädyssä on rullaportaat suoraan museon lippukassalle. Näyttelytilat ovat kahdessa kerroksessa (2. ja 3.krs.). Näyttelytilojen sisällä on hissiyhteys kolmanteen kerrokseen.

Saavutettavuus ja esteettömyys

Kouluille ja päiväkodeille

HAM tarjoaa peruskoululaisille, lukiolaisille ja toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille edullisia opastuksia ja taidepajoja. Opastus kannattaa varata hyvissä ajoin, vähintään kaksi viikkoa etukäteen.

Opastukset ja taidepajat koululaisille

Ajankohtaista

Miltä moderni kuulostaa?

2.3.2017 9:32
Ajankohtaista

Kutsuimme kolme musiikin ammattilaista modernismin maailmaan ja saimme näkemyksiä siitä, miten Modernia elämää! -näyttely ja sen teemat heissä resonoivat. Timo Kaukolampi, Maria Veitola sekä Matti Nives tekivät kukin omat soittolistansa. Kuuntele ennen tai jälkeen näyttelyn, tai ota kuulokkeet mukaan ja sukella moderniin elämään listojen kanssa.

Katso lisää

HAM hakee yhteisötaiteen tekijää/työryhmää

13.2.2017 14:09
Ajankohtaista

HAM toteuttaa vuosittain useita julkisen taiteen projekteja Helsinkiin. Etsimme nyt uudenlaisia tapoja tuottaa julkista taidetta. Haemme yhteisötaiteen tekijöitä, joiden kanssa tuotamme projektin Jakomäkeen asukkaita osallistaen.

Katso lisää

Suomi rakastui Kusamaan – ennätysyleisö HAMissa

23.1.2017 10:35
Ajankohtaista

Yayoi Kusama: In Infinity houkutteli HAMiin vajaan neljän kuukauden aikana 225 000 kävijää. Se on Helsingin taidemuseon kaikkien aikojen kävijäennätys.

Katso lisää

Pirkko Siitari HAMin näyttelypäälliköksi

19.1.2017 12:02
Ajankohtaista

FM Pirkko Siitari (s. 1958) on nimitetty HAM Helsingin taidemuseon näyttelypäälliköksi 1.1.2017 alkaen. Siitari vastaa tehtävässään HAMin näyttelyohjelmiston suunnittelusta, koordinoinnista ja kehittämisestä sekä toimii näyttelytoiminnon esimiehenä.

Katso lisää

Kalenteri

Kalenteri