HAM tuo jatkossa yhä laajemmin esille helsinkiläisten omaa taidekokoelmaa. Suomea vuonna 2015 Venetsian Biennaalissa menestyksekkäästi edustaneen taiteilijaduo IC-98:n Jälkinäytös esittelee kaksi animaatioteosta ja 13 tietokoneavusteista lyijykynäpiirrosta. IC-98 nimellä työskentelevät Patrik Söderlund (s. 1974) ja Visa Suonpää (s. 1968).

Abendland-teosten nimi (suomeksi iltaruskon maa) viittaa länsimaihin ja rapistuvaan sivilisaatioon. Arkhipelagos (Navigating the Tides of Time) –teoksessa meri on noussut ja peittänyt kaiken alleen. Teosten maailmassa ei ole enää jäljellä ihmisiä, mutta merkkejä ihmiskunnasta on vielä aavistettavissa.

IC-98:n teokset ovat animoituja lyijykynäpiirroksia. Arkhipelagokseen kuuluu lisäksi sarja tietokoneavusteisia piirroksia. Kokonaisuus kunnioittaa sekä teknisesti että sisällöllisesti taiteen tekemisen traditioita. Teosten kesto, huolellisesti viimeistelty muotokieli ja äänimaailma  antavat tilaa katsojan omalle tulkinnalle.

Abendland ja Arkhipelagos (Navigating the Tides of Time) kuuluvat HAM:in kokoelmaan. Teokset ovat esillä taidemuseon maksuttomassa osassa, jossa tullaan jatkossakin näkemään nostoja helsinkiläisten omasta kokoelmasta.