HAM metroon on valmistunut Jussi TwoSevenin teos ROAR27. Teos koostuu seinään toteutetusta karhun päätä esittävästä maalauksesta sekä tilaan tehdystä logo-installaatiosta. Vilkkaan kaupunkiympäristön keskellä luontoaiheinen teos on voimakas kannanotto ympäristön puolesta.

ROAR27 on maalattu paikan päällä sabluuna-tekniikalla. Maalausjälki on jätetty tarkoituksella näkyväksi – valumat ovat merkkejä spontaanista maalaustekniikasta. Teoksen taustalla on kuitenkin monivaiheinen taustatyö, johon kuuluu valokuvaamista ja sabluunoiden valmistamista työhuoneella.

Jussi TwoSevenin (s. 1983) taiteilijatausta on kehittynyt kaduilla ja julkisessa tilassa. Nuoruuden graffitien jälkeen hän on tehnyt katutaiteesta itselleen ominaisen ilmaisulajinsa. HAMin tilauksesta Jussi TwoSeven toteutti teoksen Bubo Bubo Pasilaan vuonna 2015. Julkisten teosten lisäksi taiteilija on esiintynyt myös gallerioissa. Taitelijan käyttämä tekniikka on aina sama, toteutetaan työ sisälle tai ulos.

 ROAR27 on osa HAM metron kotimaisia ja kansainvälisiä tekijöitä esittelevää katutaidesarjaa. Sarja tuotetaan yhteistyössä Make Your Mark Galleryn kanssa.

HAM valmistelee graffiti- ja katutaidetta esittelevän näyttelyn toteuttamista Tennispalatsiin vuonna 2018.