Hyppää sisältöön

HAMin taidehetket

Taidehetkissä rohkaistaan taiteen tekemiseen kotioloissa. Alle 10 minuutin videoilla esitellään pieniä taideharjoituksia, joissa hyödynnetään erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Ennakko-osaamista ei tarvita. Taidehetket soveltuvat kaikille!

HAM Taidehetki: Veistos foliosta

HAM Helsingin taidemuseon Taidehetkissä tehdään taidetta yhdessä monipuolisia tekniikoita ja materiaaleja käyttäen. Tällä videolla tehdään omat pienoisveistokset ja tutustutaan HAMin veistospankkiin, josta löytyy inspiraatioksi tietoa peräti 450 Helsingissä sijaitsevasta veistoksesta! Luvassa lyhyitä ja hauskoja harjoituksia yksin tai yhdessä tehtäväksi.

HAM Taidehetki: Muotokuva

HAM Helsingin taidemuseon Taidehetkissä tehdään taidetta yhdessä monipuolisia tekniikoita ja materiaaleja käyttäen. Tällä videolla tutustumme muotokuvien piirtämiseen. Luvassa lyhyitä ja hauskoja harjoituksia yksin tai yhdessä tehtäväksi.

HAM Taidehetki: Hankauspiirustus

HAM Helsingin taidemuseon Taidehetkissä tehdään taidetta yhdessä monipuolisia tekniikoita ja materiaaleja käyttäen. Tällä videolla tutustumme frottaasi- eli hankaustekniikkaan ja hyödynnämme kotoa löytyviä materiaaleja puunlehdistä hiekkapaperiin. Tervetuloa mukaan!

HAM Taidehetki: Vedenalainen maailma vesiväreillä

HAM Helsingin taidemuseon Taidehetkissä tehdään taidetta yhdessä erilaisia tekniikoita ja materiaaleja käyttäen. Tällä kertaa perehdymme vesiväritekniikkaan ja saamme vinkkejä, joiden avulla vesivärit pääsevät entistäkin monipuolisempaan käyttöön.

Hae