Åtkomlighetsverktyg

HAMs träff för lärare och småbarnspedagoger den 15 september

22.8.2022 10:34

Viggo Wallensköld: Vinter, 2008 / Bild: HAM/Hanna Kukorelli

Äntligen kan vi träffas ansikte mot ansikte efter en lång paus! Vi möter upp i HAMs konstverkstad på torsdag den 15 september där bildkonstnären och författaren Viggo Wallensköld berättar om sin konst och om sin utställning. Vi informerar också om höstens övriga program och om HAMs lärarråd, som vi gärna tar emot fler medlemmar till. Vi bjuder på kaffe och te med tilltugg under tillställningen. Vänligen meddela om allergier eller specialdieter i samband med anmälningen. Hjärtligt välkommen!

Program:

16:00 Välkommen och kaffeservering

16:15 Bildkonstnär Viggo Wallensköld berättar om sin konst och om sin utställning

17:15 Höstens utställningar samt info om HAMs lärarråd

17:30 Möjlighet att se Viggo Wallenskölds utställning

18:00 Tillställningen slutar

Länk till anmälan