Tule ja koe

Tapahtumia, opastuksia, taidepajoja, veistoskierroksia, ohjeita kouluille ja ryhmille. Tuo ystäväsi, ilahduta läheistäsi, koe porukassa tai fiilistele yksin.
Tarjonnastamme löydät paljon kivaa tekemistä ja kokemista.

***************

HAM on avoinna yleisölle 

HAM on avoinna yleisölle normaalisti. Vierailu ei enää edellytä pääsylipun ostamista ennakkoon vaan liput voi ostaa museo kassalta. Pääsylippuja voi ostaa tai varata myös verkosta. Lippuja on saatavilla nyt 31.7.2021 asti. Voit varata lipun ennen saapumistasi myös alennukseen tai maksuttomaan sisäänpääsyyn oikeuttavalla kortilla. Lippu ja alennukseen oikeuttava kortti pyydetään esittämään museon kassalla. Voit varata lipun myös lapsille ja alle 18-vuotiaille, jotka pääsevät museoon maksutta.

Osta liput

***

Etäopastukset jatkuvat, keskusteluopas paikalla lauantaisin

Museon tiloissa ei toistaiseksi järjestetä yleisötapahtumia, mutta voit osallistua keskiviikkoisin etäyhteyden kautta toteutettaville yleisöopastuksille tai tilata etäopastuksen itsellesi sopivaan ajankohtaan museon aukioloaikoina. Suomenkieliset etäyleisöopastukset alkavat klo 17 ja ruotsin- ja englanninkieliset klo 18. Tutustu opastusaikatauluihin ja kalenteriin tai varaa opastus ottamalla yhteyttä hamvaraukset@hel.fi tai puh. (09) 310 87003.

Lauantaisin, alkaen 12.6. klo 13-16, on museossa asiakkaiden käytettävissä keskusteluopas. Voit kysyä oppaalta lisätietoja näyttelystä, teoksista tai taiteilijoista. Keskusteluoppaat ovat vastaamassa syventäviin kysymyksiin tai käytettävissä lyhyisiin juttutuokioihin taiteen äärellä. Keskusteluoppaat noudattavat yleisiä terveysturvallisuusohjeita.

Varatut ryhmäopastukset näyttelytiloissa on toistaiseksi peruttu. Jos olet aiemmin varannut paikan yleisöopastukselle tai tilannut ryhmällesi oman opastuksen, tiedotamme peruuntumisesta myös sähköpostitse.

Jos sinulla on kysymyksiä varattuun ryhmäopastukseen liittyen, ole yhteydessä hamvaraukset@hel.fi. tai puh. (09) 310 87003.

Keskiviikon etäyleisöopastukset

Etäopastuksella tutustutaan oppaan johdolla HAMin Lallukka – Elämää taiteilijakodissa -näyttelyyn, taiteilijakodin asukkaisiin, heidän taiteeseensa ja tarinoita täynnä olevan talon historiaan. Opastus järjestetään Teamsin välityksellä.

Ke 9.6. Lallukka – Elämää taiteilijakodissa: Etäopastus
Klo 17 (suomi), klo 18 (englanti)

Ke 16.6. Lallukka – Elämää taiteilijakodissa: Etäopastus
Klo 17 (suomi), klo 18 (ruotsi)

Ke 23.6. Lallukka – Elämää taiteilijakodissa: Etäopastus
Klo 17 (suomi)

Ke 30.6. Lallukka – Elämää taiteilijakodissa: Etäopastus
Klo 17 (suomi)

Varattava etäopastus

Varaa omalle ryhmällesi teille sopivaan ajankohtaan etäopastus. Opastus on saatavilla museon aukioloaikoina. Etäopastuksella tutustutaan oppaan johdolla HAMin Lallukka – Elämää taiteilijakodissa -näyttelyyn, taiteilijakodin asukkaisiin, heidän taiteeseensa ja tarinoita täynnä olevan talon historiaan. Opastus järjestetään Teamsin välityksellä.

Tietoja opastuksista

Hinnat 2021 alkaen
Etäyleisöopastukset 10 € henkilö
Etäopastukset ti-la, 75-95 €, sunnuntaisin,  150-190 €
Pääsylippu museoon ei sisälly etäopastuksen hintaan.

Ajankohdat
Opastukset museossa ti 10- 17 (Opastus päättyy viimeistään klo 17.30) ke–su klo 11.00–18 (Opastus päättyy viimeistään klo 18.45).

Kesto
45 min

Ryhmäkoko
Enintään 25 henkilöä / opas. Jos ryhmäsi on suurempi, tarvitset kaksi opasta.

Kielet
Suomi, ruotsi ja englanti.

Peruutukset
Esteen sattuessa peruthan varauksesi viimeistään 7 päivää aiemmin. Peruutukset ma-pe opasvarauksiin: hamvaraukset(at)hel.fi. Vastaamme viestiisi arkisin.