Hyppää sisältöön

PERUTTU! HAMin taaperoaamu

10:00 - 11:00

HAMin taaperoaamuissa tutustutaan Kevätlaitumella -näyttelyyn iloisen leikin ja ihmettelyn kautta. Kierroksella edetään näyttelytilasta toiseen tutkien taideteosten lisäksi aisteja viritteleviä esineitä ja materiaaleja. Lapset saavat liikkua vapaasti näyttelytilassa yhdessä aikuisen kanssa. Hetki perustuu lapsen ja aikuisen keskinäiseen vuorovaikutukseen ja ohjaaja antaa ideoita teosten tarkasteluun yhdessä.

Taaperoaamut järjestetään museon ollessa vielä suljettuna muulta yleisöltä ja tarkoituksenamme on mahdollistaa rentouttava ja rauhallinen taidehetki pienten lasten kanssa.

Hinta 20 €

Varaa paikkasi HAM Shop -verkkokaupasta.

  • Lipunhinta sisältää yhden lapsen ja yhden aikuisen
  • Kesto n. 45 min.
  • Opastuksen kieli on suomi, mutta toinen ohjaaja puhuu ruotsia.
  • Maksimiosallistuja määrä max 10 lasta + aikuinen / aamu
  • Taaperoaamut ovat suunnattu 12-24 kk lapsille.
  • Liput vain ennakkoon. Paikan päällä ei ole lipunmyyntiä.

OHJEITA VANHEMMILLE

Vaunut tulee jättää ennen vauva-aamun tai taidepajan alkua vaunuparkkiin museon ulkopuolelle. Vaunuparkkina toimii lippukassojen viereinen oleskelutila.

Näyttely koetaan ilman kenkiä, joten lapsen on turvallista ryömiä ja kontata tilan pehmeällä kokolattiamatolla.

Vaipanvaihtoa varten museon wc-tiloihin on varattu hoitoalustoja.

Näyttelytiloissa ja museon aulatiloissa voi imettää, mutta ei syödä eväitä. Eväitä voi syödä museon ulkopuolella, lippukassojen viereisessä oleskelutilassa. Oleskelutilassa on mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää vauvalle ja taaperolle ruokaa. Oleskelutilassa on pöytiä ja tuoleja ruokailua varten.

Hae