Hyppää sisältöön

Taaperoiden Värikäs hetki -taidepaja

13:00 - 14:30

Perheen pienimmille suunnatussa moniaistisessa taidepajassa taaperot pääsevät tutkimaan erilaisia materiaaleja ja kokeilemaan maalausta syötävillä väreillä. Taidepajan alussa piipahdetaan myös Kevätlaitumelle-näyttelyssä.

Hinta 25 €

Varaa paikkasi HAM Shop -verkkokaupasta.

  • Lipunhinta sisältää yhden lapsen ja yhden aikuisen
  • Kesto 1,5 h, sis. lyhyen näyttelykäynnin n 10-20min
  • Maksimiosallistuja määrä max 8 lasta + aikuinen / taidepaja
  • Taidepajat ovat suunnattu 12-24 kk taaperoille.
  • Liput vain ennakkoon. Paikan päällä ei ole lipunmyyntiä.

ALLERGIAT

Maalaukseen käytettävät tuotteet ovat gluteenittomia ja maidottomia. Jos lapsellasi on allergioita, ilmoitathan niistä etukäteen.

Yhteystiedot: hamvaraukset@hamhelsinki.fi tai p. (09) 310 87003 ma–to klo 9–12 ja 13–15.

OHJEITA VANHEMMILLE

Taidepajassa vaatteet saattavat likaantua. Suosittelemme ottamaan mukaan vaihtovaatteet ja pyyhkeen. Taidepajassa on vesipiste, jossa voi peseytyä pajan jälkeen. Aikuiset voivat lainata taidepajan ajaksi suojaessua.

Vaunut tulee jättää ennen vauva-aamun tai taidepajan alkua vaunuparkkiin museon ulkopuolelle. Vaunuparkkina toimii lippukassojen viereinen oleskelutila.

Vaipanvaihtoa varten museon wc-tiloihin on varattu hoitoalustoja.

Näyttelytiloissa ja museon aulatiloissa voi imettää, mutta ei syödä eväitä. Eväitä voi syödä museon ulkopuolella, lippukassojen viereisessä oleskelutilassa. Oleskelutilassa on mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää vauvalle ja taaperolle ruokaa. Oleskelutilassa on pöytiä ja tuoleja ruokailua varten.

Hae