Hyppää sisältöön

Artist talk: Flis Holland & Artor Jesus Inkerö

16:00 - 17:00

Artor Jesus Inkerö (vasemmalla). © Silvia Martes. Flis Holland (oikealla). © Flis Holland

Artor Jesus Inkerö keskustelee Flis Hollandin kanssa Off-Colour -näyttelystä ja sen transkehojen ja taivaankappaleiden törmäyksistä.

Artor Jesus Inkerö (s. 1989, Suomi) on kuvataiteilija, joka työskentelee performanssin, keramiikan, valokuvan, maalaamisen, piirtämisen, videon ja äänen kanssa. Hänen teoksiensa aiheet vaihtelevat yhteiskunnallisista aiheista aina henkilökohtaisiin, ja hänen teoksensa luovat usein yhteyksiä ihmisyyden, kulttuurin, ruokavalion ja elämäntyylien maastoihin. Inkerö on ollut residenssitaiteilija Somerset Housessa Lontoossa, Centrale Fiesissä Italiassa ja Rijksakademie van Beeldende Kunstenissa Amsterdamissa vuosina 2019–2023.

Flis Holland (s. 1981, Yhdistynyt kuningaskunta) hyödyntää scifiä löytääkseen liikkumavaraa transkokemukselleen. Vuonna 2022 Holland oli ehdolla Below Zero -taidepalkinnon saajaksi ja hänen teoksiaan oli esillä Pori Biennalessa ja Bemis Centerissä Yhdysvalloissa. Hän on tällä hetkellä Helsinki International Artist Programmen (HIAP) residenssissä.

Tapahtuman kieli on englanti.

Flis Holland – Off-Colour on esillä 4.6.2023 asti.

Hae