Saavutettavuustyökalut

Näyttelyt nyt

Gilbert & George: Euphoria, 2013 (yksityiskohta) © Gilbert & George

Gilbert & George: THE MAJOR EXHIBITION

24.2.2019 saakka
HAM

Brittiläisen taiteilijaparin Gilbert & Georgen näyttely THE MAJOR EXHIBITION on heidän ensimmäinen merkittävä näyttelynsä Pohjoismaissa kahteenkymmeneen vuoteen. Suurin osa näyttelyn teoksista nähdään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.

Katso lisää
Mauno Markkula: Puhelinpylväitä, 1954

Odotin sinua – Paavo Westerbergin valinnat Bäcksbackan kokoelmasta

7.4.2019 saakka
HAM

Näytelmäkirjailija, teatteri- ja elokuvaohjaaja ja elokuvakäsikirjoittaja Paavo Westerbergille annettiin vapaat kädet koostaa näyttely HAMin keskeisen lahjoituskokoelman, Kokoelma Bäcksbackan, teoksista.

Katso lisää
Ulla Jokisalo, Uusia näköaloja, Kokoelmasta Flâneurs forever, 2018

Ulla Jokisalo – Kuvitelmia vapaudesta

27.1.2019 saakka
HAM

Ulla Jokisalon (s. 1955) näyttely Kuvitelmia vapaudesta avaa näkökulmia taiteilijan pyrkimyksiin harjoittaa taiteilijanvapautta.

Katso lisää
Tove Jansson © Per Olov Jansson

Tove Jansson

31.12.2022 saakka
HAM

Eräät helsinkiläisten taidekokoelman rakastetuimmista teoksista ovat Tove Janssonin (1914–2001) käsialaa. HAM on omistanut osan tiloistaan taiteilijan tuotannon ja elämän esittelylle.

Katso lisää
Riikka Keränen: Harhailija1 / Photo: Riikka Keränen

Riikka Keränen: Syvävenyttelyä

24.2.2019 saakka
HAM-galleria

Näyttely on muodoltaan veistosinstallaatio, joka levittäytyy gallerian eri pinnoille. Veistosten  materiaalit löytyvät elämäni eri ympyröistä kuten pihalta, työhuoneelta, kodista, roskakoreista, metsäkävelyiltä ja matkoilta.   

Katso lisää
Niskanen & Salo: Focal Point, 2018. Kuva: Mark Niskanen

Focal Point

31.1.2019 saakka
HAM kulma

Mark Niskasen ja Jani-Matti Salon teos Focal Point on kolmen minuutin mittainen valosta, äänestä ja lämpövaihtelusta koostuva installaatio, joka tuo kokijalleen tuntemuksen kuin hän matkustaisi kohti aurinkoa. Teos koetaan yksin.

Katso lisää