Hyppää sisältöön

HAMiin valittu uusi hallintojohtaja

9.2.2023

Sanna Katajavuori. © Markku Pihlaja

HAM Helsingin taidemuseosäätiön hallitus on valinnut uudeksi hallintojohtajaksi KTM Sanna Katajavuoren. Sanna Katajavuori siirtyy tehtävään Sulasol ry:n toiminnanjohtajan paikalta. Hän aloittaa HAMissa 13.3.2023.

”Toivotamme ilolla Sanna Katajavuoren tervetulleeksi HAMin hallintojohtajaksi. Sanna valikoitui tehtävään monien hyvien hakijoiden joukosta monipuolisen hallintokokemuksensa ja koulutustaustansa perusteella.  Sannalla on erinomainen talousosaaminen sekä vankka ymmärrys kulttuurihallinnosta. Lisäksi hänellä on humaani johtamisote, mitä hallitus piti tärkeänä ominaisuutena tähän tehtävään”, perustelee Katajavuoren valintaa HAM Helsingin taidemuseosäätiön hallituksen puheenjohtaja Kai Huotari.

”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan HAMin henkilöstöön ja perehtymään taidemuseon toimintaympäristöön. On mielenkiintoista päästä näkemään kulttuurialaa uudesta näkökulmasta ja ryhtyä rakentamaan säätiön organisaatiota yhteistyössä uuden johtajan ja museon henkilökunnan kanssa ”, sanoo taidemuseon uusi hallintojohtaja Sanna Katajavuori.

HAM Helsingin taidemuseon toiminta ja henkilöstö siirtyivät säätiöön 1.1.2023. Säätiöimisen myötä HAMista tuli kaupungin tytäryhteisö, jota rahoitetaan kulttuurin laitosavustuksilla.

Hallintojohtaja on uusi tehtävä HAM Helsingin taidemuseosäätiössä.

Hae