Skip to content

Färgglada konstverkstaden för bebisar

10:00 - 11:30

I de multisensoriska konstverkstäderna som riktar sig till de minsta i familjen kan bebisar utforska olika material och prova på att måla med ätbara färger. I konstverkstaden ingår ett besök på utställningen Ut på vårbete.

Pris 25 €

Anmäl dig till konstverkstäderna i HAM:s webbshop.

  • Ett barn och en vuxen ingår i priset.
  • Längd 1,5 timme, inklusive kort visning av utställningen, ca 10–20 min.  
  • Språk finska
  • Max deltagarantal 8 barn med vuxna
  • Konstverkstaden riktar sig till bebisar, 4-12 mån.
  • Det finns ingen biljettförsäljningen på plats.

ALLERGIER

De ätbara målarfärgerna som används är gluten- och laktosfria. Begär mer information i förväg om de ätbara färger som används ifall barnet är allergiskt.

Ytterligare information hamvaraukset@hamhelsinki.fi eller tfn (09) 310 87003 må–to kl. 9–12 och 13–15.

PRAKTISK INFORMATION

Det kan hända att kläderna får färgfläckar på konstverkstäderna. Vi rekommenderar att man tar med ombyte och en handduk. Tillgång till vattenkran för att tvätta av sig efteråt finns. Vuxna kan låna skyddsförkläde för konstverkstaden.

På konstverkstaden ska vagnar lämnas på vagnparkeringen innan man går in i museet. Som vagnparkering fungerar uppehållsrummet bredvid kassorna.

För blöjbyte finns skötbord i museets toalettutrymmen.

I utställningslokalerna och museets hallar får man sitta och amma men inte äta medhavd matsäck. Medhavd mat kan ätas utanför museet, i uppehållsrummet bredvid biljettkassorna. I uppehållsrummet finns mikrovågsugn där man kan värma mat till bebisarna och småbarnen. I uppehållsrummet finns bord och stolar där man kan sitta och äta.

Sök