Skip to content

HAM:s småbarnsmorgon

10:00 - 11:00

På HAM:s småbarnsmorgnar leker vi glatt och låter oss förundras samtidigt som vi tittar på utställningen Ut på vårbete. Vi rör oss mellan utställningslokalerna och utforskar förutom konstverken även föremål och material som stimulerar sinnena. Barnen får röra sig fritt i utställningslokalen tillsammans med den vuxna. Konststunden bygger på att barnet och den vuxna samspelar med varandra och guiden tipsar om hur man kan titta på verken. 

Småbarnsmorgnarna hålls innan museet öppnar för allmänheten, och vårt syfte är att möjliggöra en avkopplande och lugn konststund med de minsta barnen.

Pris 20 €

Anmäl dig till bebismorgnarna i HAM:s webbshop.

  • Ett barn och en vuxen ingår i priset.
  • Längd ca 45 min.
  • Guidnings språk är finska, men den andra instruktören talar sveska.
  • Max deltagarantal 10 barn med vuxna / morgon.
  • Småbarnsmorgon riktar sig till bebisar, 12-12 mån.
  • Det finns ingen biljettförsäljningen på plats.

PRAKTISK INFORMATION

På småbarnsmorgonen ska vagnar lämnas på vagnparkeringen innan man går in i museet. Som vagnparkering fungerar uppehållsrummet bredvid kassorna.

Vi tar av oss skorna på utställningen, så barnen kan tryggt ligga på mage och krypa runt i lokalen på den mjuka heltäckningsmattan.

För blöjbyte finns skötbord i museets toalettutrymmen.

I utställningslokalerna och museets hallar får man sitta och amma men inte äta medhavd matsäck. Medhavd mat kan ätas utanför museet, i uppehållsrummet bredvid biljettkassorna. I uppehållsrummet finns mikrovågsugn där man kan värma mat till bebisarna och småbarnen. I uppehållsrummet finns bord och stolar där man kan sitta och äta.

Sök